کد خبر 1803563
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۱

به گزارش مشرق، ناصر کنعانی دیپلمات سابق در توئیتر نوشت:

آمریکا در جنگ ۴۰ روزه یک ارزیابی دقیق از ایران بدست آورد؛ شکست‌ناپذیری نظامی ایران.

در اسلام‌آباد نیز یک ارزیابی سیاسی بدست آورد؛ تسلیم ناپذیری ایران.

حال واشنگتن باید تصمیم بگیرد؛ پذیرش ایران جدید و موازنه نوین راهبردی در غرب آسیا و یا خسارات بیشتر به منافع راهبردی آمریکا!

ارزیابی آمریکا: ایران شکست‌ناپذیر و تسلیم‌ناپذیر است

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۱:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۳
    7 1
    بی حکمت نیست در قرآن به جهاد اکبر یا همان مبارزه با هوای نفس تاکید موکد شده متاسفانه ترامپ ملعون تسلیم محض هوای نفس شد و ماجرای اپستین را به جود آورد و حلقه دماغ خود را به دست نتانیاهوی کودک کش صهیونیست سپرد و جهان را بهم ریخت.
  • IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۳
    2 1
    بزودی دوباره پیغام های آمریکا به این کشور و اون کشور شروع میشه دیگه فریب آمریکا را نخورید حداقلش اینه که اول دارائیها وپولهای بلوکه شده ما آزاد بشه بعدش ما باید تصمیم بگیریم چکار کنیم نه آمریکا
  • سهراب IR ۱۲:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۳
    0 0
    درود بر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران. ای کاش نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از اول انقلاب با فساد اقتصادی مبارزه می کردند تا مردم ایران از شدت فقر و از شدت گرسنگی نمی مردند. مردم مظلوم ایران خدا را دارند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس